PageS :)


F-O-L-L-O-W :)

Friday, December 30, 2011

Detective Conan Contest ;)

Salam......

STICKY POST II :D

:t:Detective Conan Contest :13:

Hoho , korang mesti nak tau kan ? Eh eh , ini ialah contest yang dianjurkan oleh AZWEEN DAN A-BLOG ! sorry lah ! ingatkan korang ingat yang ni ada orang lain yang anjurkan

Ok ok . Baca entri ni elok elok k emoticon20

Bagaimana mahu menyertai Detective Conan Contest(DCC)

1. Letakkan banner ni di entri blog anda :) *sorry la , i know korang asyik asyik merungut sebab kena masukkan banner*
:0m2:
2. Sila jawab soalan berikut .
:l: Siapakah Haibara Ai ? (ni kena berikan nama sebenarnya)

:l: Apakah tajuk Detective Conan Movie 4 ?

:l: Berikan DUA gambar Detective Conan (kalau nak letak gambar Ran boleh , Shinichi boleh , Conan boleh . Senang cerita , semua watak utama(yang selalu muncul) boleh )

Ok , siapa yang BERJAYA menjawab semua soalan diatas , akan menjadi JUARA ! Siapakah yang akan menang ? Saya pun tidak tahu . Yang soalan ketiga itu , gambar paling cantik / ok akan diberi markah bonus . Markah keseluruhannya ; 50 ! Kalau sesiapa dapat markah bonus , akan diberi 10 markah lebih ^^

3 . Tag sebanyak mungkin orang yang anda nak :)
4 . Letakkan entri post anda di komen entri ini ! Tempat lain takkan dilayan :)
:6g2: Nota

Kalau apa apa yang ingin ditanya , sila emel saya di 'talian'

:a2: yanie_shinee@hotmail.com
dengan tajuk (!) PERTANYAAN DCC (!)

pleaselah jangan tulis 'aq,awk' Tulis dengan 'skema' sikit macam saya :128:

So , saya harap , korang masuk ya ! Hadiahnya ? Saya tak kaya . Just award je :) Nanti , saya emelkan award tu ^^ Alala , yalah . Tengok dulu lah hadiahnya apa :) Hadiahnya maybe Poster Detective Conan + Sijil :)

TARIKH TUTUP
Tahun 2011 . Maybe akan diawalkan ^^


:20: Azween :17:

Pandai pun baca :),tapi kalau pandai baca je ,kenalah pandai komen gak -.-

12 comments:

  1. http://adinashahira.blogspot.com/2010/12/28-contest-detective-conan.html

    addin_abby from ssb ..

    ReplyDelete
  2. saya join :)

    http://nursyahirah97.blogspot.com/2010/12/contest-detective-conan-contest-dcc.html

    ReplyDelete
  3. http://super-doubledealer.blogspot.com/2010/12/detective-conan-contest-my-favourite.html

    ReplyDelete
  4. http://nuhamona.blogspot.com/2010/12/detective-contest.html

    sy nk msk,,!!:D

    zQah naZry

    ReplyDelete
  5. i've join http://dearcutenbaik.blogspot.com/2010/12/detective-conan-contest.html

    ReplyDelete
  6. http://wwwidayu-ekeleh.blogspot.com/2010/12/detective-conan-contest.html

    i'm join..tak terlambat kan..?

    ReplyDelete
  7. awin , sis busy sikit .kalau boleh jgnla awalkan ^^

    ReplyDelete
  8. http://dilabanat95.blogspot.com/2010/12/detective-conan-contest.html

    Saya join contest ni... Acceptable or non-acceptable??

    ReplyDelete